Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chiliglaze med honung & ingefära

En glaze som passar bra att pensla på kyckling, fläskkött och fisk. Vill du ha mer syra droppar du i lite limesaft.

Chiliglaze med honung & ingefära
Chiliglaze med honung & ingefära
Chiliglaze med honung & ingefära
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 2 mskhonung
  • 0,5 dlvatten
  • 1 dlsweet chilisås
  • 1vitlöksklyfta- finhackad
  • 12 cmingefära- finriven

Gör så här

  1. Lägg alla ingredienser i en kastrull och låt koka upp.

  2. Sjud glazen i några minuter tills den börjar tjockna lite. Rör om då och då.

  3. Låt svalna och pensla sedan på kyckling, fläskkött eller på fisk.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök