Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ju längre du låter ganachen stå i kylen, desto fastare blir den i konsistensen. Smaka gärna på chilifrukten, är den svag kanske du behöver ha med kärnorna i gräddkoket.
Finhacka chokladen och lägg den i en bunke.
Dela chilin och skrapa bort de flesta kärnorna. Koka upp grädde med chili och honung. Säll åt sidan och låt dra med lock ca 10 min. Koka upp igen och häll grädden genom en sil över den hackade chokladen.
Rör chokladgrädden med smöret till en jämn och glansig ganache. Häll upp i små serveringsglas och ställ i kyl till servering. Den ska serveras kall.
Kärna ur, skala och tärna mango och melon. Skala och tärna kiwi. Servera fruktsalladen till ganachen.
Garnera ev med hela röda chilifrukter.