Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den krämiga heta bearnaisen blir fast, mer som än crème än en sås.
Smält smöret och ställ åt sidan. Skala och finhacka schalottenlöken. Lägg löken i en kastrull tillsammans med vinäger och pepparkorn. Låt koka utan lock tills hälften återstår. Sila bort löken och pepparkornen och häll vätskan i en bunke över en kastrull med sjudande vatten.
Vispa i äggulorna och vispa tills det börjar tjockna. Ta bort bunken från kastrullen. Vispa i smöret, först droppvis och sedan i en tunn stråle tills såsen tjocknar.
Kärna ur och finhacka chilin. Blanda ner den i såsen tillsammans med dragon, sambal och salt. Ställ såsen vid sidan om spisen så att den hålls ljummen.