Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chili- och korianderdipp


En otroligt god sås bestående av bla. honung, koriander, chili och ingefära.

Chili- och korianderdipp

Chili- och korianderdipp

Chili- och korianderdipp

Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 1röd chili
  • 1ingefära- (5 cm stor)
  • 0,5 dlsoja
  • 2 mskfisksås
  • 1 mskhonung- flytande
  • 0,5 dlolivolja
  • 1 tsksesamolja
  • 1 dlkoriander- färsk

Gör så här

  1. Dela chilin i mitten skrapa bort kärnorna och hacka ner till små bitar. Skala och fin-hacka ingefäran. Blanda sojan, fisksåsen, honungen, olivoljan och sesamoljan i en skål. Tillsätt chilin och ingefäran i såsen. Hacka koriandern och rör ner. Låt dippen dra i cirka 1-2 timmar.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök