Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En färgglad och krispig kålsallad som serveras med hemgjorda chicken nuggets. Pankoströbrödet ger dem extra krispighet, och var inte snål med oljan när du steker dem.
Blanda färs, ägg, senap, ströbröd, salt och peppar. Forma små biffar med vattensköljda händer och panera biffarna runtom i panko.
Stek biffarna i olja i en stekpanna på medelvärme i ca 5 min tills de är genomstekta.
Raw slaw: Ansa och finstrimla kålen. Skala och finstrimla moroten, gärna med en julienneskalare. Vispa ihop citronsaft, olja, pressad vitlök, kummin, salt och peppar. Blanda dressingen med kål och morot.
Dipp: Rör ihop alla ingredienser.
Servera nuggetsen med slaw, dipp och klyftpotatis eller ris till.