Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chèvrepajer med rosmarin och granatäpple

Recept på chèvrepajer med rosmarin och granatäpple. Minipajer som är godast lite lätt ljumma. Tack vare färdiga pajskal går de snabbt och enkelt att fixa till.

Chèvrepajer med rosmarin och granatäpple
Chèvrepajer med rosmarin och granatäpple
Chèvrepajer med rosmarin och granatäpple
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 12minipajformar- (Zeta)
  • 100 gchèvreost
  • 1 kvistrosmarin
  • 0,5granatäpple
  • 2 mskhonung- flytande

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Ställ minipajformarna på en plåt. Skär osten i 12 små bitar. Lägg en bit i varje pajform. Lägg på lite rosmarin i varje form.

  2. Ugnsbaka pajerna mitt i ugnen 6–8 min tills de fått lite färg.

  3. Ta ut kärnorna ur granatäpplet och strö dem över pajerna. Ringla över honung.

Vad tyckte du om receptet?