Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chèvremacka

En knaprig smörgås med krämig getost och söt honung. Dekorera med pinjekärnor.

Chèvremacka
Chèvremacka
Chèvremacka
JENNY GRIMSGÅRD

Ingredienser

  • 2vitt surdegsbröd
  • 100 gchèvreost
  • 0,5röd paprika
  • 0,25zucchini
  • 25 gpinjekärnor
  • 1 mskhonung- flytande
  • 0,5 påserucola- (à 65 g)
  • olivolja
  • salt
  • svartpeppar- nymald

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.

  2. Toppa brödskivorna med ost, paprika- och tunna zucchiniskivor.

  3. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen cirka 15 minuter.

  4. Rosta pinjekärnorna i en torr stekpanna.

  5. Toppa mackan med pinjekärnor, honung och rucola. Ringla över olivolja, salta och peppra.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök