Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chèvrecrème

Visst är det trevligt med en ost på utflykten, men en ostcrème är något extra. Både ost och dipp på samma gång.

Chèvrecrème
Chèvrecrème
Chèvrecrème
Ove Lindfors

Ingredienser

  • 200 gchèvreost
  • 250 gkesella
  • 0,5 dlsoltorkade marinerade tomater- hackade
  • 0,5 dlsvarta oliver- hackade
  • 1 mskkapris- hackad
  • 1 krukabasilika- färsk
  • flingsalt
  • peppar- nymald

Gör så här

  1. Mixa osten tillsammans med kesella till en slät kräm.

  2. Blanda i tomater, oliver, kapris och strimlad basilika. Smaka av med salt och peppar.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök