Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på chèvre chaudsallad med rödbetor och valnötter. Här möts sött och salt, varmt och kallt.
Sallad: Skiva rödbetorna. Skölj skalet på melonen och skär melonen i bitar. Lägg salladen i en skål. Blanda i rödbetsskivorna och vattenmelonbitarna.
Sätt ugnen på 225° och grill. Stek brödet i smör på båda sidorna. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Bryt osten i bitar och fördela dem på bröden. Tillaga mitt i ugnen 4–5 min. Ta plåten ur ugnen och ringla honung över osten.
Rosta valnötterna i en torr stekpanna.
Lägg bröden på salladen. Ringla över olja och strö över flingsalt och peppar. Strö över valnötter och servera.