Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En lyxig tårta som passar bra till förrätt, såväl som på en buffé.
Gör grundrecept för pajbotten med brödsmulor. Se ovan.
Fyllningen: Skär köttet i små bitar. Blanda crème fraiche och ost.
Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten cirka 5 minuter.
Värm lite av ostblandningen på svag värme i en kastrull. Lägg i gelatinbladen och rör tills de smält.
Rör i gelatinsmeten i ostblandningen. Blanda i kött, senap, pepparrot och gräslök. Smaka av med salt.
Bred ut fyllningen i formen. Täck med plastfolie och låt tårtan stelna i kylen minst 4 timmar. Garnera med löjrom och gräslök vid servering.
Recept från Mitt kök