Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Extra lyxigt känns det när cheesecaken serveras i portionsformar. Denna variant toppas med kolasås och M&M-godisar, mums! Fördelen med fryst cheesecake är att man kan förbereda den när man vill och sedan förvara den i frysen fram tills en stund före servering.
Bryt kexen i bitar och lägg i en matberedare. Smält smöret och häll det över kexen. Mixa till ett smul. Tryck ut blandningen i portionsstora burkar eller glas. Ställ i kylen medan fyllningen rörs ihop.
Fyllning: Vispa grädden. Vispa äggula, florsocker och salt tills det blir vitt och krämigt. Tillsätt färskosten och vispa ihop. Vänd försiktigt ner grädden. Fördela krämen i burkarna. Täck med plastfolie och låt stå i frysen ca 4 timmar.
Toppa cheesecaken med kolasås och grovhackade M&M-godisar.
Recept från Mitt kök