Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Krämig fyllning på LCHF-vänlig nötbotten, garnerad med färska hallon. Detta är en cheesecake att drömma om, eller göra redan i dag.
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret och mixa nötterna grovt. Mixa ner smöret och honungen. Det ska bli smuligt.
Bred ut smulorna på en bakpappersklädd plåt. Grädda mitt i ugnen i 10–15 minuter. Rör om då och då.
Mixa hallon och stevia till en sås.
Vispa grädden.
Vispa ihop färskost, vaniljpulver och citronskal. Vispa ner grädden.
Lägg smulor i botten på små portionsglas. Varva sedan fyllning, smulor, hallonsås och hallon.
Toppa med smulor och ett hallon på varje portion.
Recept från Mitt kök