Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på lättlagad cheesecake i burk. Använd små konservburkar med snäpplock till desserten. De håller tätt och dessutom ser det trevligt ut när det är dags att njuta av dem. Förvaras i kylväska.
Snoppa jordgubbarna. Skiva 3/4 av jordgubbarna och lägg dem i en kastrull. Tillsätt socker. Koka upp och låt sjuda under lock ca 10 min. Blanda i vaniljsocker och låt kallna. Halvera resterande jordgubbar.
Mixa kex och kanel till fina smulor i en matberedare.
Rör ihop färskost, florocker, citronskal och citronsaft.
Lägg kexsmulorna i botten av 4 små burkar. Varva krämen med kokta jordgubbar och färska. Garnera med citronmeliss.