Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Champagnesoppa med frukter

Efter en mäktig middag kan denna friska fruktsoppa komma till sin rätt.

Champagnesoppa med frukter
Champagnesoppa med frukter
Champagnesoppa med frukter
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 0,5 stvaniljstång
  • 4 dlvatten
  • 4 dlströsocker
  • 1 stcitron- saft från
  • 4 dlchampagne- torr, eller torrt mousserande
  • 23 stcarambola- skivade
  • 20 stlitchi
  • 3 dlananas- tärnad

Gör så här

  1. Klyv och skrapa ur vaniljstången. Koka upp vatten, socker och vaniljfrön.

  2. Låt lagen svalna och ställ den i kylskåpet.

  3. Innan servering tillsätt citronsaft, frukten och väl kyld champagne. Servera med kokosflarn.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök