Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Citrusmarinerade laxtärningar med hinnfria klyftor av citron och apelsin blir en fräsch förrätt.
Skär laxen i kuber, cirka 1 centimeter stora.
Finhacka koriandern. Ansa och finhacka salladslöken. Skala limen med en kniv så att inget av det vita skalet finns kvar. Skär ut hinnfria klyftor med hjälp av en liten kniv.
Blanda koriander, salladslök, citron- och apelsinskal, citron- och apelsinsaft och olivolja i en skål. Vänd ner laxtärningarna och limeklyftorna och låt marinera i kylskåp cirka 1 timme.
Klipp limebladen i tunna strimlor. Garnera den marinerade fisken med limebladstrimlorna inför serveringen. Salta och peppra.
Recept från Mitt kök