Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ceasarpasta med rucola och bacon

Ceasarsallad är en älskad klassiker som här får ge sin smak till en pastarätt

Ceasarpasta med rucola och bacon
Ceasarpasta med rucola och bacon
Ceasarpasta med rucola och bacon
Ove Lindfors

Ingredienser

  • 1 pktbacon- 140 g
  • 500 gtortellini- färsk
  • 2 mskolivolja
  • peppar- nymald
  • 50 grucola
  • 50 gvalnötter

Ceasarröra

  • 250 gkesella
  • 1 dlparmesan- riven
  • 1vitlöksklyfta- pressad
  • 4sardellfiléer- hackade
  • 1 tskcitron- pressad
  • 1 mskolivolja
  • 1 tskdijonsenap
  • flingsalt
  • peppar- nymald

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till röran.

  2. Knaperstek baconen och låt rinna av på hushållspapper.

  3. Koka pastan enligt förpackningen. Häll av kokvattnet och blanda pastan med olivolja.

  4. Lägg upp tortellinin och mal över peppar. Toppa med en klick ceasarröra, rucola, delade nötter och bacon.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök