Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Cava med coppadrapperade grillade nektarinklyftor

Cava med coppadrapperade nektarinklyftor från grillen är gott att starta middagen med. Coppa är lufttorkad fläskkarré som är vanlig i Italien.

Cava med coppadrapperade grillade nektarinklyftorCava med coppadrapperade grillade nektarinklyftorCava med coppadrapperade grillade nektarinklyftor
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 2nektariner
  • 1 krmsvartpeppar- nymald
  • 12 skivorcoppa- tunna, Scan

Gör så här

  1. Halvera och kärna ur nektarinerna. Skär dem i 6 klyftor vardera. Krydda klyftorna med peppar och linda en skiva coppa runt varje klyfta. Fäst skivorna med tandpetare.

  2. Grilla nektarinklyftorna runtom tills coppan fått fin färg. Servera genast med ett glas sval cava.

Vad tyckte du om receptet?