Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Cashewnötsbollar

Recept på cashewnötsbollar. Bollarna går utmärkt att göra dagen före servering.

CashewnötsbollarCashewnötsbollarCashewnötsbollar
Recept på cashewnötsbollar. Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 4 dlcashewnötter
  • 10tomater- soltorkade, i olja
  • 2paprikor- rostade
  • 2vitlöksklyftor
  • 3 mskrapsolja
  • 4 dlost- riven, lagrad
  • 2 krukorkoriander

Garnering

  • koriander

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Mixa alla ingredienser i en matberedare.

  2. Klicka ut smeten med ett oljat matskedsmått på plåtar med bakplåtspapper. Torka mitt i ugnen ca 20 min. Garnera med koriander.

Vad tyckte du om receptet?

Recept av: Ulla Karlström