Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på carpaccio på rödbetor med späd sallad, chèvrekräm och rostade valnötter. Rödbetor och chèvre är en klassisk kombination där sötman i betorna bryts av fint mot den syrliga getosten.
Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten. Häll av och gnid av skalet under rinnande kallt vatten.
Rosta valnötterna i en torr och het stekpanna.
Kräm: Skär bort kanten på osten. Mosa samman getost och crème fraiche med en gaffel. Krydda med salt och peppar.
Skär rödbetorna i tunna skivor, gärna på mandolin.
Fördela rödbetorna på tallrikar. Klicka över chèvrekrämen och strö över sallad, örter och de rostade valnötterna. Ringla över olja och honung. Strö över flingsalt och peppar och servera.