Recept av: Alexandra Vikström och Emmy Lundström
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på carpaccio på oxfilé med salsa verde. Välj kött av hög kvalitet. Handla gärna i charkdisken, då kan du få hjälp med att banka ut köttet.
Putsa oxfilén. Frys in köttet tills det är halvfryst. Skär det i riktigt tunna skivor. Lägg ut dem på fat. Ställ köttet i kylen till servering. Rosta pinjenötterna i torr stekpanna tills de fått fin färg.
Salsa verde: Skala vitlöken. Mixa alla ingredienser med mixerstav.
Ringla salsa verde över köttet och strö över pinjenötter, salt och peppar. Garnera med oregano och servera.
Recept av: Alexandra Vikström och Emmy Lundström