Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lyxa till pastan med laxfärs. Galet gott! Härliga havssmaker i pastarullar med laxfärs toppade med parmesan. Vill du göra det extra lyxigt - servera med färsk hummer!
1 Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnsfast form, 20 x 15 centimeter.
Skär lax i bitar och lägg i en matberedare tillsammans med ägg och kör till en smet. Tillsätt grädde och mixa ihop. Krydda. Lägg färsen i en spritser och fyll cannellonin.
Smält smör och fräs lök någon minut. Tillsätt vin och låt det koka ihop till hälften. Tillsätt grädde och sjud i några minuter. Mosa ihop smör och mjöl och vispa ner i såsen. Sjud tills det tjocknar. Krydda.
Häll lite av såsen i botten på formen, lägg cannellonin ovanpå. Häll över resten av såsen. Strö över ost.
Gratinera i ugnen 20 minuter tills det fått fin färg. Garnera med sikrom.
Recept från Mitt kök