Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Cannelloni med svamp

Cannelloni - svampfyllda lasagnerullar med tomatsås.

Cannelloni med svamp
Cannelloni med svamp
Cannelloni med svamp

Ingredienser

  • 250 glasagneplattor- färska, gärna från Signum
  • 400 gsvamp- blandad, färsk
  • 1purjolök- liten
  • 1 mskolivolja
  • 1 tsksalt
  • 2 krmsvartpeppar
  • 1 dlkesella
  • 5 dltomatsoppa- (kelda)
  • 1 dlost- riven. lagrad

Tillbehör

  • sallad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Ansa och skär svampen i mindre bitar. Skölj och strimla purjolöken.

  2. Fräs svampen i olivolja ca 5 min. Tillsätt purjolök och stek ytterligare 2 min. Smaka av med salt och peppar. Låt svalna. Rör ner kesella.

  3. Rulla in fyllningen i lasagneplattorna och lägg i en smord ugnssäker form. Häll över soppan. Strö på ost och gratinera i nedre delen av ugnen ca 20 min. Servera med sallad.

Vad tyckte du om receptet?