Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Cajunkryddad couscous med korv, paprika och majs

Recept på cajunkryddad couscous med korv, paprika och majs. Med kryddhet korv räcker det med mindre mängd för att få smak. Tomatsalsa finns färdig på burk, mer eller mindre chilihet. Välj den som passar dig bäst.

Cajunkryddad couscous med korv, paprika och majs
Cajunkryddad couscous med korv, paprika och majs
Cajunkryddad couscous med korv, paprika och majs
Cajunkryddad couscous med korv och majs. Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 1,5 dlcouscous
  • 200 gchorizo
  • 1röd paprika
  • 1purjolök- liten
  • 1 burkmajs- (150 g)
  • 0,5 tskpaprikapulver
  • 0,5 tskspiskummin- mald
  • 0,5 tskoregano
  • salt
  • svartpeppar- nymald

Tillbehör

  • 1 dltomatsalsa
  • sallad- blandad
  • tabasco

Gör så här

  1. Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen.

  2. Skär korven i skivor. Kärna ur och strimla paprikan. Ansa och strimla purjolöken. Låt majsen rinna av. 

  3. Stek korven med paprika och purjolök ca 5 min. Vänd ner couscousen och krydda med paprikapulver, spiskummin, oregano, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. 

  4. Servera couscousen med tomatsalsa, sallad och tabasco. 

Vad tyckte du om receptet?