Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
I en riktig cajun coffee ska det vara melass, en trögflytande restprodukt man får vid sockertillverkning, och gärna cikoriakaffe, kaffe gjort på cikoriarot. Men det går lika bra med kaffe och mörk sirap! Toppa med vispad grädde och riven muskotnöt.
Vispa grädden lätt.
Ringla mörk sirap i glasburkar eller kaffekoppar. Häll i kaffet.
Skumma mjölken och häll i. Har du ingen kaffemaskin som kan skumma mjölk kan du värma på mjölken i en kastrull samtidigt som du vispar snabbt.
Toppa med vispad grädde och riven muskotnöt. Ringla över sirap.
Recept från Mitt kök