Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 20g
Protein: 30g
Kolhydrater: 47g
Recept på burgare med kimchiris. Soja och srirachasås ger smak till färsbiffarna. Den mjölksyrade vitkålen kimchi finns färdig på burk. Den ger riset en kryddig och något syrlig smak.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Blanda med kimchin.
Blanda färsen med soja och srirachasås. Forma till fyra biffar. Ansa och finstrimla salladslöken.
Stek biffarna i 1 msk olja ca 3 min på varje sida. Stek äggen i 1 msk smör i en stekpanna.
Blanda hälften av löken med riset. Forma det till puckar på tallrikar. Lägg på färsbiffar och stekt ägg. Strö resterande lök och sallad runt om och servera med srirachasås.
Av Ulla Karlström