Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 3.5g
Protein: 37g
Kolhydrater: 45g
Koka rotfrukterna lätt så de behåller sitt tuggmotstånd. Den heta wasabikrämen sätter skjuts på rätten.
Skala och skär potatis, kålrot och morot i tärningar, ca 2 x 2 cm.
Koka upp buljongen med vatten. Krydda kycklingen med 1 tsk salt och peppar. Lägg kycklingfiléerna i buljongen och sjud under lock ca 10 min. Ta upp och låt filéerna vila under aluminiumfolie medan rotfrukterna kokas.
Lägg rotfrukterna i buljongen och sjud under lock tills de mjuknat, ca 10 min.
Blanda osten med wasabi och smaka av med 2 krm salt. Servera kycklingen i skivor, med rotfrukter, buljong och wasabikräm. Garnera med timjan.