Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En sallad med saftiga tomater, krispig sallad och knapriga pumpafrön. Går extra snabbt att göra när man har rester av bulgur i kylen.
Dressing: Blanda samman 2 msk olja, 1 msk vinäger, majonnäs och senap. Skala och pressa i vitlöken.
Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. Skölj salladen.
Skär tomaterna i skivor. Skala och skär löken i tunna klyftor. Häll av kikärterna och skölj dem i kallt vatten. Låt rinna av.
Fördela bulgur och sallad på ett serveringsfat eller på tallrikar. Lägg på tomater och lök och strö över kikärter. Smula över salladsost. Avsluta med rostade pumpafrön. Servera med dressingen.