Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bubblig mangosorbet

Bubblig mangosorbet är en uppfriskande ­dessert som ­passar bra efter en kötträtt.

Bubblig mangosorbet
Bubblig mangosorbet
Bubblig mangosorbet
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 1mango- eller 1 ask tärnad, fryst mango (225 g)
  • 2passionsfrukter
  • 4 kulorsorbet- gärna mango eller mangopassion
  • 0,5 flaskamousserande vin- eller alkoholfri cider (37,5 cl)

Gör så här

  1. Skala, kärna ur och skär mangon i bitar. Fördela mango och urgröpt passionsfrukt i glasen.

  2. Lägg på en kula ­sorbet och häll på mousserande vin vid bordet.

Vad tyckte du om receptet?