Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Brysselkål med senapsgrädde och apelsin

Recept på brysselkål. Kålsmaken mildras i den goda grädden smaksatt med apelsin.

Brysselkål med senapsgrädde och apelsin
Brysselkål med senapsgrädde och apelsin
Brysselkål med senapsgrädde och apelsin
Recept på Brysselkål med senapsgrädde och apelsin Foto: Malin Hoelstad

Ingredienser

  • 500 gbrysselkål
  • 1 dlvispgrädde
  • 2 msksenap- sötstark, tex västervikssenap
  • 0,5 tsksalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald
  • 1apelsin- rivet skal

Gör så här

  1. Förväll brysselkålen i lättsaltat vatten ca 5 min.

  2. Häll av vattnet och tillsätt grädde, senap, salt, peppar och apelsinskal. Låt sjuda ca 5 min.

Vad tyckte du om receptet?