Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Brunsås - recept

En klassiker till köttbullar eller söndagsstek. Med tillbehör som pressgurka och rårörda lingon får du middagsgästerna att jubla.

Brunsås - recept
Brunsås - recept
Brunsås - recept
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 2 msksmör
  • 2 mskvetemjöl
  • 4 dlköttbuljong
  • 0,5 dlvispgrädde
  • 0,5 tsksoja- kinesisk
  • 1 msksvartvinbärsgelé
  • salt
  • svartpeppar- malen

Gör så här

  1. Smält smör på medelvärme, vispa i vetemjöl.

  2. Häll på buljongen och vispa under tiden.

  3. Häll i grädde, soja och svartvinbärsgelé.

  4. Smaka av med salt och peppar.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök