Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Brownies med mintchoklad

Brownies med mintchoklad. Choklad och mint är en god kombination som passar utmärkt till kaffet. Krossade polkagrisar ger mintsmak och krispighet.

Brownies med mintchokladBrownies med mintchokladBrownies med mintchoklad

Ingredienser

  • 50 gsmör
  • 2,5 dlströsocker
  • 3ägg
  • 1 dlvetemjöl
  • 0,75 dlkakao
  • 1 tskbakpulver
  • 150 gmörk choklad- mörk
  • 75 gpolkagrisar- krossade
  • 1form- 20x30 cm

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Smält choklad och smör i en skål över vattenbad. Ställ åt sidan.

  2. Vispa socker och ägg pösigt.

  3. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och krossade polkagrisar.

  4. Blanda den smälta chokladen med äggsmeten. Vänd slutligen i mjölblandningen.

  5. Lägg ett bakplåtspapper i en form ca 20 x 30 cm och häll i smeten. Grädda mitt i ugnen 30 min. Prova med en sticka att kakan inte är kladdig. Ta ut och låt kallna.

Vad tyckte du om receptet?