När du ändrar antalet portioner så kan tillagningstiden ändras. Den är beräknad efter grundreceptet.
Det är bara måtten till vänster, före ingrediensen, som räknas om. Inte det som kan stå i parentesen efter.
2 förpbrowniemix- (à 475 g)
50 gmörk choklad- mörk
50 ghasselnötter
20körsbär- urkärnade
Garnering
chokladglasyr- som finns med i mixpaketet
20körsbär
florsocker
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Gör browniesmeten enligt anvisning på förpackningen. Hacka chokladen och blanda ner i smeten.
Häll smeten i en form, ca 25 x 35 cm, klädd med bakplåtspapper. Hacka nötterna och strö över kakan. Tryck i körsbären.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min.
Gör glasyren enligt anvisning på förpackningen och ringla den över kakan. Låt kallna och skär i bitar. Garnera med körsbär och florsocker. Servera med färsk frukt.
Vad tyckte du om receptet?
(Betyg: 0 · 0 röster)
Gillar du det här receptet? Missa då inte vårt inspirerande nyhetsbrev som helt fokuserar på bakning! Signa upp dig här för att få Baka med Allt om Mat varje månad.