Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Godaste brownien till påsk toppas med mandelägg i glada färger! Enkelt att baka, och blir garanterat en succé hos både stora och små!
Sätt ugnen på 175 grader. Klä en springform, 22 cm i diameter, med bakplåtspapper. Hacka chokladen grovt.
Blanda ihop vetemjöl, salt och bakpulver i en bunke. Blanda i kakao, strösocker och muscovadosocker. Blanda i den hackade chokladen.
Smält smöret i en panna eller kastrull. Häll smöret i en stor bunke. Låt det svalna i cirka 5 min. Vispa i äggen, ett i taget, använd elvisp. Blanda i kaffet. Vänd ner mjöl- och chokladblandningen och vispa ihop till en jämn smet. Häll smeten i formen.
Sätt in formen på ett galler på nedersta falsen i ugnen och grädda i cirka 20 min. Strö över äggen och grädda i ytterligare 15–20 min. Låt kakan kallna.
Recept från Mitt kök