Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Chokladbrownie toppad med en kolakräm. Smetanan tillför god syra till den söta dulce de lechen.
Sätt ugnen på 175°. Smält ihop smör och socker till en tjock, blank smet. Tillsätt ägg, kakao, mjöl, vaniljsocker, kaffepulver och salt. Rör ihop till en jämn smet. Häll smeten i liten lång-panna, 20 x 30 cm, klädd med bakplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen i ca 30 min. Låt kallna. Skär kakan i bitar.
Kolakräm: Vispa upp smetana och dulce de leche till en fast och spritsbar kräm. Spritsa krämen på kakorna med en tät stjärntyll. Garnera med finkrossade maränger.
Läs också: