Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Bottna ett portionsglas med chokladbrownie, toppa med chokladglasyr och lägg på en klick vispad kokosgrädde. Servera med kakaonibs och hallon. Läckert! Och dessutom fritt från både gluten och socker.
Brownie: Mixa dadlarna grovt och blanda i nötter, kakao och salt.
Mixa ihop allt grovt.
Lägg upp i portionsglas.
Chokladglasyr: Mixa ihop alla ingredienserna till en slät topping.
Lägg på en sked av fyllningen i glasen.
Kokosgrädde: Sätt in kokosgrädden i kylen i 1 timme.
Vispa upp med en elvisp.
Servering: Servera brownien med kokosgrädde, hallon och kakaonibs.
Recept från Mitt kök