Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Busenkel och krämig grönsakssoppa som serveras tillsammans med en läcker varm svampmacka.
Soppa: Hacka löken. Dela broccolin i buketter och skiva stammen. Koka lök, broccoli, vatten, fond, grädde och muskot under lock tills broccolin är mjuk, cirka 12 minuter.
Mixa soppan slät. Smaka av med salt och peppar. Strö över pumpakärnor vid servering.
Quesadilla: Skala och koka potatisen. Pressa genom potatispress. Hacka champinjonerna och stek dem i smör. Blanda potatis, champinjoner, ägg, ost och persilja. Smaka av med salt och peppar.
Bred fyllningen på hälften av bröden, lämna en liten bit i ytterkant. Lägg på resten av bröden, tryck till lätt.
Stek gyllenbruna i olja på båda sidor. Servera bröden nystekta, skurna i tårtbitar eller halvor.
Recept från Mitt kök