Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Broccolisallad med ädelost. Recept på underbar matig sallad i en ny kombination. Broccoli, ädelost, torkade aprikoser och druvor – mums!
Ansa broccolin från eventuellt torra delar. Skär eller bryt broccolin i små buketter. Hyvla stammen tunt, gärna med mandolin. Koka broccolin i lättsaltat vatten ca 3 min. Spola broccolin i iskallt vatten och låt den rinna av ordentligt och torka. Lägg broccolin i en skål.
Dressing: Blanda ihop allt och blanda den med broccolin.
Smula ädelosten, strimla aprikoserna och halvera vindruvorna. Vänd försiktigt ner ost, aprikoser och druvor i broccolin. Spara gärna lite aprikosstrimlor och druvor till garnering.