Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Dessa burgare fylls med grillad oxbringa, confiterade cocktailtomater och smakrik gruyèreost. Garnera gärna med timjan eller oregano. Lyxigt och mycket läckert!
Confiterade cocktailtomater: Sätt ugnen på 175 grader. Dela på tomaterna och lägg dem på en liten ugnsplåt. Ringla över olja och lägg på timjan. Baka i ugnen i cirka 20 minuter.
Burgare: Skär hamburgerbröden i två delar och grilla dem på båda sidor.
Skiva upp köttet, om det är kallt stek eller grilla skivorna.
Lägg sallad på hamburgerbrödets underdel. Lägg på köttet, osten, rödlöksringar, tomater och aioli. Garnera med timjan eller oregano.
Servering: Servera burgarna med nachos om du vill.
Recept från Mitt kök