Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Brieost med kantareller

Brieosten serveras ljummen till kantarellerna.

Brieost med kantareller
Brieost med kantareller
Brieost med kantareller

Ingredienser

  • 1vitlöksklyfta
  • 2 msksmör
  • 1 krukabasilika
  • 500 gbrieost
  • 2 mskhonung- flytande
  • 30 gpinjenötter- rostade
  • 0,5 lkantareller- ca 150 g

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.

  2. Ansa och skär kantarellerna i stora bitar. Skala och finhacka vitlöken. Stek kantarellerna med vitlöken i smör ca 5 min. Hacka basilikan och blanda med svampen.

  3. Lägg osten på ett ugnssäkert fat. Värm den mitt i ugnen ca 10 min. Ta ut.

  4. Toppa med svampen. Ringla över honung. Strö över pinjenötterna.

Vad tyckte du om receptet?