Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bresaolarulle med parmesankräm,

Bresaolarulle med parmesankräm,
Bresaolarulle med parmesankräm,
Bresaolarulle med parmesankräm,
Annika Broman

Ingredienser

  • 9bresaola- lufttorkat nötkött
  • 100 gphiladelphia
  • 2 dlparmesan- riven
  • 2 mskolivolja- god,gärna från Sicilien
  • 2 mskcitronsaft- färskpressad
  • 1 dlrucola- hackad

Gör så här

  1. Lägg ut skivorna av bresaola på plastfolie så att de bildar en kvadrat (3x3 skivor) och överlappar varandra.

  2. Rör samman övriga ingredienser utom rucola. Bred ut oströran över bresaolan, strö över rucola och rulla ihop (som en rulltårta ) till en hård rulle med hjälp av plasten. Använd plasten för att slå in den. Låt vila i kylskåp minst 2 timmar innan du skär den för servering.

  3. TIPS

  4. Gör rullen i förväg, lägg in i frysen och ta fram på morgonen och låt tina i kylskåp. Skär upp 30 min innan servering och låt få lite rumsvärme.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök