Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Läckra drinksnacks med bresaola, pinjenötter, honung och fetaost.
Sätt ugnen på 250 grader Lägg besaolaskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Sätt in den i mitten av ugnen, 250 grader, cirka 5 minuter tills skivorna är torra. Lägg dem att svalna på galler.
Blanda samman fetaost med crème fraiche i en skål och smaksätt med honung och svartpeppar. Spritsa en klick på varje bresaolaskiva vid serveringen. Strö över hackade rostade pinjenötter och timjan.Tips! Rosta pinjekärnorna i torr het stekpanna under omrörning eller i en form i ugnen vid 225 grader, cirka 5 minuter
Recept från Mitt kök