Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bresaolachips med fetaostcrème

Läckra drinksnacks med bresaola, pinjenötter, honung och fetaost.

Bresaolachips med fetaostcrème
Bresaolachips med fetaostcrème
Bresaolachips med fetaostcrème
Thomas Carlén

Ingredienser

  • 12 stbresaola- tunna skivor

Fetaostcrème

  • 100 gfetaost
  • 1 dlcrème fraiche
  • 2 tskhonung
  • svartpeppar
  • 2 mskpinjekärnor- rostade
  • timjan- färsk

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250 grader Lägg besaolaskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Sätt in den i mitten av ugnen, 250 grader, cirka 5 minuter tills skivorna är torra. Lägg dem att svalna på galler.

  2. Blanda samman fetaost med crème fraiche i en skål och smaksätt med honung och svartpeppar. Spritsa en klick på varje bresaolaskiva vid serveringen. Strö över hackade rostade pinjenötter och timjan.Tips! Rosta pinjekärnorna i torr het stekpanna under omrörning eller i en form i ugnen vid 225 grader, cirka 5 minuter

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök