Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Bresaola med tryffelcrème, rucola och parmesan är en lyxig förrätt och det är tryffelcrèmen som gör det! Rätten kan stå färdig i kylen ca 3 timmar före servering, men vänta med att lägga på rucola till strax före.
Crème: Vispa crème fraichen fast med elvisp. Tillsätt tryffelolja, citronskal och salt. Häll crèmen i en spritspåse och förvara kallt till servering.
Rosta pinjenötterna i en torr, het stekpanna tills de fått fin färg. Låt kallna.
Lägg ut bresaolan på tallrikar. Strö över nötterna och lägg på rucolan. Hyvla osten och strö den över köttet. Droppa på olja och strö salt och peppar över salladen. Spritsa tryffelcrèmen i små klickar runt om och servera.