Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bresaola med pecorino och pinjenötter

Recept på bresaola med pecorino och pinjenötter. Lättfixad plocktallrik. Ost och nötter är gott till tunn skivad bresaola.

Bresaola med pecorino och pinjenötter
Bresaola med pecorino och pinjenötter
Bresaola med pecorino och pinjenötter
Recept på bresaola med pecorino och pinjenötter. Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 150 gbresaola- i skivor
  • 50 gpecorino
  • 0,5 krukabasilika
  • 0,5 dlpinjenötter
  • 0,5 tskcitronskal- rivet
  • 1 mskolivolja
  • 0,5 tskflingsalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Gör så här

  1. Lägg bresaolaskivorna på ett stort fat. Hyvla över osten och strö över basilikablad.

  2. Rosta pinjenötterna i en torr panna och strö dem över bresaolan. Strö över citronskal och ringla över olja. Krydda med salt och peppar. 

Vad tyckte du om receptet?