Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på bräserad brysselkål med katrinplommon. Brysselkålen får en god, lite söt smak av katrinplommon och äppeljuice.
Ansa brysselkålen och förväll den i lättsaltat vatten ca 5 min. Låt brysselkålen rinna av.
Stek den på medelhög värme i smör i en stekpanna tills den fått fin färg, ca 3 min.
Skala och finhacka löken. Strimla katrinplommonen.
Lägg lök och plommon i stekpannan. Häll på juice, vinäger och salt och bräsera kålen tills den är mjuk men fortfarande har tuggmotstånd, ca 10 min. Blanda ner persiljan precis före servering.