Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Saftiga kokosbollar doppade i mörk choklad. En ljuvlig klassiker!
Mixa hälften av kokosen tillsammans med kokosoljan.
Tillsätt lättströ, kokosmjölk, vaniljpulver och resten av kokosen och mixa ihop allt.
Rulla bollar och lägg dem på ett fat med bakplåtspapper. Låt bollarna stå i frysen i 30 minuter.
Hacka och smält chokladen i ett vattenbad. Doppa bollarna i chokladen en och en och lyft upp dem med en doppgaffel eller med en vanlig gaffel och lägg dem på en bricka med bakplåtspapper.
Låt bollarna stå i kylen tills chokladen stelnat.
Förvara bountybollarna i en lufttät form i frysen.
Recept från Mitt kök