Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Mumsiga små bars med kokos och cashewnötter. Doppa dem i smält, mörk choklad och strö över lite riven kokos. Förvara i kylen.
Mixa nötterna. Tillsätt kokos, dadlar, honung och kokosoljan. Mixa ihop allt. Forma degen till en rektangel cirka 20 centimeter lång och 7 centimeter bred. Skär upp bitar som är cirka 2 centimeter breda. Sätt in i kylen.
Smält chokladen i ett varmt vattenbad eller i mikron. Doppa bitarna i chokladen och lägg dem på en plåt med bakplåts papper. Strö över kokos, sätt in i kylen tills chokladen stelnat.
Förvara bitarna i en lufttät burk i kylen.
Recept från Mitt kök