Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Bookmakertoast med senapscrème är en klassisk matig macka.
Senapscrème: Vispa crème fraichen fast med elvisp. Banda i senapen och krydda med salt.
Stek köttet i 1 msk smör ca 3 min på varje sida. Krydda med salt och peppar. Ta upp och låt köttet vila ca 5 min innan det skärs i skivor.
Stek brödskivorna i 1 msk smör tills de fått fin färg. Lägg ett salladsblad på varje brödskiva och klicka på senapscrèmen. Lägg på köttet. Lägg pepparroten i en hög på köttet och gör en liten grop mitt i . Låt äggulan försiktigt glad ner i pepparrotsgropen och servera genast.