Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: Allt om Mat Vego ❤️
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 19g
Protein: 26g
Kolhydrater: 61g
Tacofräs måste inte alltid betyda köttfärs och färdig kryddmix. Smaka på det här!
Skala och strimla löken. Skölj, kärna ur och tärna paprikan.
Fräs lök, paprika, spiskummin och chilipulver i 2 msk olja i en panna 5 min.
Häll av och skölj bönorna. Tillsätt dem och 1 dl vatten till pannan. Låt puttra ihop. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar.
Avokadokräm: Halvera och kärna ur avokadorna. Gröp ut och mosa köttet. Finriv och tillsätt vitlöken. Pressa ner 1 msk limesaft. Krydda med 2 krm salt.
Skölj och skiva tomaterna. Skölj och strimla salladen.
Duka upp de olika tillbehören. Servera med gräddfil och gärna med extra limeklyftor.
Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: Allt om Mat Vego ❤️