Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 20g
Protein: 31g
Kolhydrater: 55g
Enklaste receptet på soppa med bönor och potatis som mättar bra. Parmesan, paprikakräm och krutonger gör vardagen till fest!
Kräm: Låt paprikan rinna av. Mixa den med en mixerstav och krydda med salt.
Skala, halvera och skiva löken. Skala och finhacka vitlöken. Fräs lök och vitlök i 1 msk olja i en kastrull ca 3 min.
Tillsätt vatten och buljongtärningar och koka upp. Skrubba och skär potatisen i mindre tärningar. Lägg dem i kastrullen och låt koka ca 5 min. Skölj cannellinibönorna och tillsätt dem och sojabönorna till soppan. Låt koka ytterligare ca 5 min. Krydda med 1⁄2 tsk salt.
Skär brödet i grova tärningar och blanda med 1 msk olja och 1 krm salt. Stek frasigt i en stekpanna.
Servera soppan med riven ost, paprikakräm och krutonger.