Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Pistou är den franska varianten på pesto, skillnaden är att den inte innehåller pinjenötter. Istället väljer jag att toppa salladen med nötterna för att få "lite att knapra på".
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda tomaterna med olivolja, salt och peppar. Rosta i ugnen 15-20 minuter.
Mixa ingredienserna till pistoun.
Skölj bönorna och låt rinna av. Dela kronärtskockorna. Låt paprikan rinna av. Blanda bönor, kronärtskockor och pistou. Vänd ner paprikan.
Lägg upp salladsblad och bönsallad på ett fat. Toppa med salami, tomatkvistar och pinjenötter.
Recept från Mitt kök